Skriv utSkriv ut
I Previas handbok för ett bättre arbetsliv delar vi med oss av vår erfarenhet och ger våra bästa tips till alla som verkar för välmående och välfungerande medarbetare och organisationer.

Med Previas handbok för ett bättre arbetsliv vill vi på ett konkret sätt bidra med kunskap och tips för att skapa arbetsplatser där människor mår bra och presterar.

Handboken är tänkt att fungera både som inspirationskälla för insatser i vardagen och som checklista för den som vill arbeta långsiktigt och systematiskt med sin organisation, sitt ledarskap och sina medarbetares hälsa – vare sig det sker med stöd av en företagshälsa eller inte.

Här tar vi bland annat upp hur organisationer och företag kan utveckla ledarskapet och hur de kan skapa en god fysisk och social arbetsmiljö. Handboken innehåller också konkreta tips om hur man hanterar stress och ohälsosam arbetsbelastning, konflikter och psykisk ohälsa.

Beställ ett kostnadsfritt exemplar genom att fylla i formuläret här nedan.

Eller klicka här för att ladda ner handboken som pdf >>>


Hör gärna av dig om du har synpunkter eller frågor om innehållet till redaktionen@previa.se

Fyll i samtliga uppgifter nedan för att kostnadsfritt få ett eget exemplar med posten, eller klicka här för att köpa ett större antal.

Förnamn*
Efternamn*
Postadress*
Postnummer*
Ort*
Företag/organisation*
E-postadress*
Meddelande till Previa
*Obligatoriska uppgifter
 
 
 
 
Previa nära dig
Relaterade aktiviteter
Previa arrangerar flera olika aktiviteter och utbildningar över hela Sverige.