Skriv utSkriv ut

Med tjänster som är anpassade för såväl individen som organisationen utvecklar vi verksamheter och skapar påvisbara resultat som hjälper er att nå era verksamhetsmål. Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi vet hur du kan få den att arbeta för dig.

Vi vet att konkurrensen är hård inom tillverkningsindustrin. Det gäller att vara en attraktiv arbetsgivare och få medarbetare engagerade, delaktiga och medskapande. Hälsa och arbetsmiljö är två viktiga faktorer för dina medarbetares välmående och vi vet att det ställer stora krav på ledare för att få varje medarbetare att se sitt viktiga bidrag i en större helhet.

Vi i Previa har en rikstäckande och mångårig erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Med hjälp av vår kompetens kan vi hjälpa dig som arbetsgivare med bland annat att få effektivitet och struktur på din arbetsplats.

Verksamhets

"Vi ville ha ett företag där medarbetarna tillåts utvecklas och kan lära av chefer och kollegor"

Annica Eriksson, HR-specialist, Metsä Board
utveckling och chefscoachning är andra viktiga faktorer för att skapa en positiv och lönsam verksamhet samtidigt som dina medarbetare blir mer engagerade och motiverade i arbetet.


Läs vad vi gjort för några av våra kunder:

 

 


Metsä Board             Atlas Copco

Previa nära dig
Relaterade aktiviteter
Previa arrangerar flera olika aktiviteter och utbildningar över hela Sverige.