Skriv utSkriv ut

Med tjänster som är anpassade för såväl individen som organisationen utvecklar vi verksamheter och skapar påvisbara resultat som hjälper er att nå era verksamhetsmål. Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi vet hur du kan få den att arbeta för dig.

Höga krav, olika typer av stress, konflikter och stillasittande arbete. Inom kontorsbranschen finns pressen på medarbetaren att öka lönsamheten, samtidigt som resurserna minskar.

Den stillasittande arbetsmiljön och kontorslandskapet som många medarbetare på kontor har, kan medföra bland annat musarm, koncentrationssvårigheter, huvudvärk och stel nacke. Det kräver bland annat att få sina medarbetare att fysiskt aktivera sig mer för att undvika den här typen av besvär.

Vi i Previa har en rikstäckande och mångårig erfarenhet inom just kontorbranschen. Med hjälp av vår kompetens kan vi hjälpa dig som arbetsgivare med bland annat at få effekt

"Den effektivare resursplaneringen resulterar i mindre stress för personalen"

Anna Berg, gruppchef, Nordea
ivitet och struktur på din arbetsplats.

Verksamhetsutveckling och chefscoachning är andra faktorer som är viktiga för att skapa en positiv och lönsam verksamhet samtidigt som dina medarbetare blir mer engagerade och motiverade till att gå till arbetet.


Läs vad vi gjort för några av våra kunder:


Nordea


          Högskolan i Gävle

Previa nära dig
Relaterade aktiviteter
Previa arrangerar flera olika aktiviteter och utbildningar över hela Sverige.