Skriv utSkriv ut

Med tjänster som är anpassade för såväl individen som organisationen utvecklar vi verksamheter och skapar påvisbara resultat som hjälper er att nå era verksamhetsmål. Den mänskliga faktorn är skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi vet hur du kan få den att arbeta för dig.

Handelsbranschen vet vi kan vara en utmanande arbetsmiljö med mycket ensamarbete, långa öppettider, tunga lyft och ibland kan även medarbetare utsättas för hot och våld. En trygghet för dig som arbetsgivare kan vara att ha en dygnet-runt-jour som man kan ringa till vid sådana incidenter.

Branschen omfattas av hög personalomsättning, många timanställda och mycket deltidsanställda. Det kan göra att behov av utbildning inom olika områden efterfrågas av medarbetare.

Vi i Previa har en rikstäckande och mångårig erfarenhet inom branschen. Med hjälp av vår kompetens kan vi hjälpa dig som arbetsgivare med bland annat att få bättre översikt med sjukfrånvaron, ge ergonomiska ut- bildnin

"Direkt efter bombdådet satte vi igång att arbeta enligt vår egen krisplan."

Magnus Mejersten, butikschef
gar, och utbilda din personal kring hur man som anställd ska agera vid bland annat hot och våld.

Verksamhetsutveckling och chefscoachning är andra viktiga faktorer för att skapa en positiv och lönsam verksamhet samtidigt som dina medarbetare blir mer engagerade och motiverade till att gå till arbetet.

Läs vad vi gjort för några av våra kunder:


Clas Ohlson


Lantmännen


Previa nära dig
Relaterade aktiviteter
Previa arrangerar flera olika aktiviteter och utbildningar över hela Sverige.