Skriv utSkriv ut

Det är människorna i verksamheten som utvecklar den. För att en verksamhet ska kunna utvecklas måste människorna i den utvecklas. Passa på att boka höstens utbildningar och seminarier inom hälsa, arbetsmiljö och ledarskap nu!

Kompetensutveckling är ett av våra viktigaste verktyg för att skapa resultat genom människor. Previa erbjuder utbildningar som bidrar till att effektivisera er organisation, utveckla ledare, engagera medarbetare och skapa en positiv arbetsmiljö.

Våra kursrådgivare och konsulter hjälper till att guida er till rätt utbildning eller seminarier i rätt tid. Tillsammans med Previas totala kompetens och utbud lägger det grunden för såväl kunskapshöjning som verksamhetsutveckling.

Vill du boka eller veta mer om aktuella utbildningar klicka här >>
AFA-stöd för Arbetsmiljöutbildning

På grund av hög efterfrågan på AFA stöd för arbetsmiljöutbildning kommer inga ansökningar från företag eller utbildningsanordnare godkännas efter 14 oktober 2016.

Efterfrågan på stöd till arbetsmiljöutbildning har under året varit mycket stort. AFA kan därför  inte ta emot fler ansökningar från företag eller godkänna fler utbildningsanordnare. Nu kommer satsningen att utvärderas. Läs mer >>

Previa nära dig
Relaterade aktiviteter
Previa arrangerar flera olika aktiviteter och utbildningar över hela Sverige.